Гроші - це свобода,
викувана із золота

Е.М. Ремарк

Скриня

Нові надходження

1 гривня
2013р.


2 гривні
2015р.





10 гривень, 2022 рік.

     
Країна
Україна
Рік випуску
2022
Метал
Цинковий сплав
Вага
12.4 г.
Діаметр
30 мм.
Ціна
30 грн.

Пам'ятна обігова монета
"Військово-морські Сили Збройних Сил України"

Присвячена окремому виду Збройних Сил України, призначеному для стримування або відсічі у взаємодії з іншими видами Збройних Сил, іншими військовими формуваннями та правоохоронними органами збройної агресії проти України з моря та на приморських напрямках, захисту суверенітету і державних інтересів України. Українські військові – армія незламних та нескорених бійців, справжніх патріотів, які в умовах війни демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та неабияке бажання перемогти ворога. Сьогодні мільйони українців підтримують і допомагають українським захисникам, вірять у них та нашу спільну перемогу!

Тираж: 1 000 000 шт.

ОМ.100.22

Аверс: у центрі на дзеркальному тлі - емблема Військово-морських сил ЗСУ, унизу ліворуч від неї - малий Державний Герб України, унизу праворуч - номінал 10 та графічний символ гривні; написи: ВІЙСЬКОВО-МОРСЬКІ СИЛИ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ (півколом угорі), 2022/УКРАЇНА (унизу); логотип Банкнотно-монетного двору Національного банку України (праворуч від номіналу).

Реверс: на тлі стилізованих хвиль зображено різні типи кораблів як символ ВМС ЗСУ, до складу яких, крім надводних сил, також входять морська авіація, морська піхота, берегова артилерія та інші компоненти; угорі на тлі позначених південних морських рубежів нашої держави та виключної морської економічної зони України - написи: ВІРНІСТЬ,/МУЖНІСТЬ,/СИЛА.

Монета з ролу, без капсули;

Зображення Національного банку України



 
НАЙКРАЩА СРІБНА МОНЕТА НБУ 2021р.
Всього голосів: 133
Результати
Нумізматичний форум RAND


© Магазин Антиквар

Розробка та розкрутка
дизайн студія 2day
+38 0732 235955  +38 0352 235955  info@antykvar.com.ua  
 Карта сайту  Допомога  Лінки